KONYA / SELÇUKLU - Mimar Sinan İlkokulu

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Rahime ÇEVİK'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Değerli öğretmenimize Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Başımız sağolsun.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çocuk Gazetesi Özel Sayısı yayınlanmıştır.

Kas

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri Medeniyet Okulu Projesi kapsamında Karatay İtfaiyesine gitti. Karatay itfaiyesinde eğlenceli bir gün geçiren öğrencilerimize Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle "100. Yıl Nostalji Sergisi" düzenlendi. Öğrencilerimizin geçmişle bağını güçlendirmek adına Sınıf Öğretmenimiz Gökmen YETİK öncülüğünde düzenlenen sergide geçmişten günümüze kullanılan nostaljik eşyalar sergilendi. Sergi açılışımıza Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Abdullah YILMAZ, Mümin BULUT, Ömer YAVUZ, Yusuf MİRCAN; okul müdürleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Kas

Okulumuz 2-D ve 4-G sınıfları Sınıf Öğretmenlerimiz Melik Uğur SARAÇOĞLU ve Gülden SAVAŞ yönetiminde Sille Tabiat Okulunda yapılan etkinliklere katıldı. Doğada incelemeler yapan Doğa Dedektiflerimiz eğlenerek öğrenmenin tadını doyasıya çıkardı.